'Phatfour op bezoek bij New Business Radio'

'Phatfour op bezoek bij New Business Radio'

Medeoprichter en eigenaar Pieter van Beusekom is glashelder over de ambities van de onderneming. Samen met vrienden Mels van Hoolwerff en Daan Valk ontwierp hij een duurzaam alternatief voor de vervuilende scooters en brommers, iets wat er anders dan anders uitziet. Met kunstleren zadel, 4 inch dikke banden en opvallend retro-frame is de e-bike van Nederlandse makelij Pretty Hot And Tempting (inderdaad, PHAT).
Data di nascita
Review Phatfour by Power Unlimited

Review Phatfour by Power Unlimited

Martin Verschoor van Power Unlimited heeft de Phatfour 1000W getest. Power Unlimited is de grootste online gaming platform van Nederland. Alles over games, tech en gadgets.  
Data di nascita
'Binnen vijf jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland'

'Binnen vijf jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland'

TV-presentatrices cruisen er mee, net als een internationale voetbaltrainer, youtubers en zanger van een hele bekende Nederlandse band: : een Phatfour, de stoerste e-bike van dit moment. Met kunstleren zadel, 4 inch dikke banden en opvallend retro-frame is de e-bike van Nederlandse makelij pretty hot and tempting (inderdaad, phat). Medeoprichter en eigenaar Mels van Hoolwerff is glashelder over de ambities: binnen vijf jaar rijden er 50.000 Phatfours rond in zowel Nederland als daarbuiten. 
Data di nascita
Phatfour bij Happy Trending - BNN Vara

Phatfour bij Happy Trending - BNN Vara

Phatfour was dinsdag 19 april 2022 te zien bij het programma Happy Trending op BNN VARA. Emma Wortelboer en Defano Holwijn onderzoeken spraakmakende trends en nemen de proef op de som. Uiteindelijk wijst hun onderzoek uit: is de trend 'Fatbike' happy of toch crappie? Bekijk hier de aflevering
Data di nascita
Phatfour Amsterdam

E-bikes zijn de beste investering die je nu kunt doen

Wie momenteel zijn benzinetank volgooit bij de pomp moet zijn volledige vermogen en zijn eerstgeborene afstaan bij de kassa. Wie daar geen last van hebben, zijn mensen met elektrische fietsen. Die rijden fluitend naar hun bestemming zonder daarvoor een extra hypotheek te hoeven afsluiten. Volgens branche organisatie RAI Vereniging en Marktplaats is de vraag naar e-bikes de laatste weken dan ook enorm toegenomen. Ook bij Phatfour kunnen we de fietsen niet aanslepen.  

Data di nascita
Phatfour e-bike samenwerking Daan

Hoe de e-bikes van Phatfour helpen met goed werkgeverschap

Het aanbieden van een fietsplan is een kenmerk van uitmuntend werkgeverschap. En als die aangeboden fiets dan ook nog een beetje tof is, dan kan zo’n fietsplan zomaar eens een heel groot succes blijken… Niet voor niets besloten e-bike merk Phatfour en detacheringsbureau Daan om voor het derde jaar op rij met elkaar in zee te gaan.

Data di nascita
De e-bike is eigenlijk hartstikke veilig

De e-bike is eigenlijk hartstikke veilig

Vorig jaar waren er schrikbarend veel fietsdoden. De wijzende vingertjes gingen uiteraard naar de nieuwkomer op de weg: de e-bike. Maar de elektrische fiets is eigenlijk best veilig, dat blijkt uit onderzoek. Hoe dan?
Data di nascita
Tag: blog
Helmplicht Amsterdam Utrecht - Phatfour

Is er een helmplicht voor e-bikes?

Elektrische fietsen met een trapondersteuning tot 25 km/u hebben geen helmplicht.

Data di nascita
Tag: blog
Bright x Phatfour

Een zijspan aan je E-bike, mag dat?

Bright heeft de de nieuwste elektrische fiets van Phatfour met zijspan getest. Voor wie is dat handig? En mag je met zo'n e-bike met zijspan de weg op?
Data di nascita
FHM X Phatfour

E-bike van Phatfour is een van de coolste fietsen van dit moment

De e-bike markt is keihard gaande. Een van de tofste spelers van dit moment is Phatfour. Wij gingen op pad met de Phatfour FLB+. Naar je werk cruisen was nog nooit zo comfortabel als op deze fiets.
Data di nascita
Tag: blog review
Phatfour nu ook te koop bij Scooterspot

Phatfour ora anche in vendita su Scooterspot

Scooterspot, uno dei maggiori fornitori di scooter nei Paesi Bassi, ora ha anche Phatfour nella sua gamma.

Ci hanno accolti con un calore immenso !

Data di nascita
Ga op 2-daagse wijntour door Noord-Holland met een Phatfour!

Partecipa a un tour del vino di 2 giorni attraverso l'Olanda del Nord con un Phatfour!

Cathelijn Paling in un tour del vino con il Phatfour! 

"Abbiamo pedalato per 45 km da Amsterdam fino ad Alkmaar. Dopo aver provato la Phatfour elettrica posso dire che è una bella e-bike con uno stile rustico e nello stesso tempo ha quel non so che di stile retrò . "

Data di nascita
Tag: review