'Binnen vijf jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland'

'Binnen vijf jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland'

TV-presentatrices cruisen er mee, net als een internationale voetbaltrainer, youtubers en zanger van een hele bekende Nederlandse band: : een Phatfour, de stoerste e-bike van dit moment. Met kunstleren zadel, 4 inch dikke banden en opvallend retro-frame is de e-bike van Nederlandse makelij pretty hot and tempting (inderdaad, phat). Medeoprichter en eigenaar Mels van Hoolwerff is glashelder over de ambities: binnen vijf jaar rijden er 50.000 Phatfours rond in zowel Nederland als daarbuiten. Lees hier verder.
abril 26, 2022
Phatfour bij Happy Trending - BNN Vara

Phatfour bij Happy Trending - BNN Vara

Phatfour was dinsdag 19 april 2022 te zien bij het programma Happy Trending op BNN VARA. Emma Wortelboer en Defano Holwijn onderzoeken spraakmakende trends en nemen de proef op de som. Uiteindelijk wijst hun onderzoek uit: is de trend 'Fatbike' happy of toch crappie? Bekijk hier de aflevering
abril 20, 2022
Phatfour Amsterdam

E-bikes zijn de beste investering die je nu kunt doen

Wie momenteel zijn benzinetank volgooit bij de pomp moet zijn volledige vermogen en zijn eerstgeborene afstaan bij de kassa. Wie daar geen last van hebben, zijn mensen met elektrische fietsen. Die rijden fluitend naar hun bestemming zonder daarvoor een extra hypotheek te hoeven afsluiten. Volgens branche organisatie RAI Vereniging en Marktplaats is de vraag naar e-bikes de laatste weken dan ook enorm toegenomen. Ook bij Phatfour kunnen we de fietsen niet aanslepen.  

março 24, 2022
Phatfour e-bike samenwerking Daan

Hoe de e-bikes van Phatfour helpen met goed werkgeverschap

Het aanbieden van een fietsplan is een kenmerk van uitmuntend werkgeverschap. En als die aangeboden fiets dan ook nog een beetje tof is, dan kan zo’n fietsplan zomaar eens een heel groot succes blijken… Niet voor niets besloten e-bike merk Phatfour en detacheringsbureau Daan om voor het derde jaar op rij met elkaar in zee te gaan.

março 03, 2022
De e-bike is eigenlijk hartstikke veilig

De e-bike is eigenlijk hartstikke veilig

Vorig jaar waren er schrikbarend veel fietsdoden. De wijzende vingertjes gingen uiteraard naar de nieuwkomer op de weg: de e-bike. Maar de elektrische fiets is eigenlijk best veilig, dat blijkt uit onderzoek. Hoe dan?
fevereiro 24, 2022
Tags: blog
Helmplicht Amsterdam Utrecht - Phatfour

Is er een helmplicht voor e-bikes?

Elektrische fietsen met een trapondersteuning tot 25 km/u hebben geen helmplicht.

janeiro 17, 2022
Tags: blog
Bright x Phatfour

Een zijspan aan je E-bike, mag dat?

Bright heeft de de nieuwste elektrische fiets van Phatfour met zijspan getest. Voor wie is dat handig? En mag je met zo'n e-bike met zijspan de weg op?
novembro 12, 2021
FHM X Phatfour

E-bike van Phatfour is een van de coolste fietsen van dit moment

De e-bike markt is keihard gaande. Een van de tofste spelers van dit moment is Phatfour. Wij gingen op pad met de Phatfour FLB+. Naar je werk cruisen was nog nooit zo comfortabel als op deze fiets.
agosto 13, 2021
Tags: blog review
Phatfour nu ook te koop bij Scooterspot

Phatfour agora também à venda no Scooterspot

Scooterspot, um dos maiores fornecedores de scooters na Holanda agora também tem Phatfour em sua linha. Eles têm um bom introdução do Phatfour!

outubro 28, 2020
Ga op 2-daagse wijntour door Noord-Holland met een Phatfour!

Faça uma excursão vinícola de 2 dias pela Holanda do Norte com um Phatfour!

Cathelijn Paling em uma excursão do vinho com o Phatfour!

"A distância de bicicleta de Amsterdã a Alkmaar - e ainda um pouco mais longe - é um pouco comparável ao seu corcel de aço normal (45 km). Por isso, pisamos nos pedais da Phatfour elétrica; uma e-bike legal com um estilo retrô -Projeto.

agosto 20, 2020
Tags: review
Pure Luxe - Stijlvol van A naar B reizen doe je met een Phatfour

Pure Luxe - Você viaja elegantemente de A para B com um Phatfour

As E-bikes estão "entre nós" há algum tempo e isso não está absolutamente errado. Onde no início o fenômeno ainda era visto como "nada legal" e principalmente adequado para idosos, a E-bike agora se tornou uma peça de design que pode ser adotada por todas as categorias de idade. Os designs estão se tornando mais elegantes e os fabricantes parecem pensar mais fora da caixa. Um bom exemplo de uma E-bike tão estilosa e fora da caixa é a bicicleta da Phatfour.

Leia o artigo completo aqui

agosto 13, 2020
Man Man introduceert Phatfour

Man Man apresenta Phatfour

A e-bike mais legal da Holanda leva tudo e todos para longe. Leia o artigo aqui.

agosto 07, 2020
Tags: Introductie