BLOG

Phatfour blog: nieuws, tips en e-bike avonturieren

 
'Binnen 5 jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland

Medeoprichter en eigenaar Mels van Hoolwerff is glashelder over de ambities: binnen vijf jaar rijden er 50.000 Phatfours rond in zowel Nederland als daarbuiten. 

Phatfour bij Happy Trending - BNN VARA

Phatfour was dinsdag 19 april 2022 te zien bij het programma Happy Trending op BNN VARA. Emma Wortelboer en Defano Holwijn onderzoeken spraakmakende trends en nemen de proef op de som.

E-bikes zijn de beste investering die je nu kunt doen

Wie momenteel zijn benzinetank volgooit bij de pomp moet zijn volledige vermogen en zijn eerstgeborene afstaan bij de kassa. Wie daar geen last van hebben, zijn mensen met elektrische fietsen.

Hoe de e-bikes van Phatfour helpen met goed werkgeverschap 

Het aanbieden van een fietsplan is een kenmerk van uitmuntend werkgeverschap. En als die aangeboden fiets dan ook nog een beetje tof is, dan kan zo’n fietsplan zomaar eens een heel groot succes blijken…

De e-bike is eigenlijk hartstikke veilig

Vorig jaar waren er schrikbarend veel fietsdoden. De wijzende vingertjes gingen uiteraard naar de nieuwkomer op de weg: de e-bike. Maar de elektrische fiets is eigenlijk best veilig, dat blijkt uit onderzoek. Hoe dan?

Is er een helmplicht voor fatbikes?

Elektrische fatbikes met een trapondersteuning tot 25 km/u hebben geen helmplicht.

Een zijspan aan je e-bike, mag dat?

Bright heeft de de nieuwste elektrische fiets van Phatfour met zijspan getest. Voor wie is dat handig? En mag je met zo'n e-bike met zijspan de weg op?

E-bike van Phatfour is één van de coolste fietsen van dit moment

De e-bike markt is keihard gaande. Een van de tofste spelers van dit moment is Phatfour. Wij gingen op pad met de Phatfour FLB+. Naar je werk cruisen was nog nooit zo comfortabel als op deze fiets.

​Stijlvol van A naar B reizen doe je met een Phatfour

E-bikes zijn inmiddels alweer eventjes ‘onder ons’ en dat is absoluut niet verkeerd. Waar het fenomeen in de begindagen nog een beetje werd gezien als ‘niet cool’ en voornamelijk geschikt voor ouderen, daar is de E-bike inmiddels een stukje design dat omarmd kan worden door iedere leeftijdscategorie.

Man Man introduceert Phatfour

​De stoerste e-bike van Nederland blaast alles en iedereen omver.

Nederlands bedrijf Phatfour speelt in op wereldwijde fietstrend

​Sinds de coronacrisis neemt de vraag naar e-bikes explosief toe. Ook Phatfour merkt een aanzienlijke boost in de verkoop van hun duurzame, elektrische fatbikes met retro-uitstraling van Nederlandse bodem.

Geraldine Kemper gespot op de tofste fatbike van Nederland
Geraldine Kemper gespot op de tofste e-bike van Nederland. Namelijke de nieuwe FLS-serie van Phatfour. 

Pagina 1      Pagina 2      Pagina 3