WE ZIJN HIER OM TE HELPEN

Om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe e-bike is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden.

Phatfour's vestigingsadres is: Aalsmeerderweg 47, 1432CG Aalsmeer. Hier ontvangen we alleen klanten op afspraak.

SERVICE BIJ U THUIS

Heeft u een probleem met uw fiets en wilt u deze graag thuis laten oplossen? Dan kunt u contact opnemen met onze onderhoudspartner FietsNED. Zij hebben een landelijke fietsenmaker en komen bij u langs om uw fiets te repareren. U betaalt een vast bedrag voor een bezoek van één uur - inclusief reparatie en kleine onderdelen. Om te allen tijde verzekerd te zijn van een goed functionerende fiets raden wij u aan een onderhoudscontract af te sluiten. Bekijk de shop voor de pechhulp mogelijkheden

SERVICEPUNTEN

Ga je liever naar een fietsenmaker in de buurt? Ga dan naar een van onze servicepunten. Deze specialisten kennen alle ins en outs van de Phatfour fietsen en hebben onderdelen op voorraad. Erg makkelijk. Je kan gaan naar:

Nederland
België
Duitsland
  • Duitsland, JestenburgVON.KLEIN Am Stubbenhof 2, 21266 Jesteburg Duitsland
Engeland 
  • London - Techbar, Selfridges, 400 Oxford St, Marylebone, London W1A 1AB, United Kingdom
Italië
  • Masterdrone, Via Campo Cioso, 76, 20069 Vaprio d'Adda MI, Italy
HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIES

We hebben een Lean & Clean duurzame fiets ontwikkeld. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig zelf te doen. Denk aan het vervangen van remblokken, het plakken van een band of het smeren van je ketting. Handleidingen en instructies vind je hier. Zo weet je zeker dat je fiets in topconditie blijft. De meeste onderdelen koopt u bij een fietsenmaker. Specifieke onderdelen, zoals een nieuwe accu, bestelt u eenvoudig in onze webshop.

KLACHTEN

Als u een klacht heeft over uw bestelling, dan is de volgende procedure van toepassing.

Stuur ons een e-mail naar support@phatfour.com. Stuur ook een kopie van uw factuur mee en een duidelijke omschrijving van de klacht. Onze klantenservice zal uw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en hierover contact met u opnemen. Als uw klacht gegrond is, biedt onze klantenservice u een passende oplossing aan.

KLANTENSERVICE

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Email: support@phatfour.com
Telefoonnummer: +31 (0) 20 210 1346