Hoe de e-bikes van Phatfour helpen met goed werkgeverschap

Het kan zomaar dat je ze al eens voorbij hebt zien racen: de oranje Phatfour fietsen van detacheringsbureau Daan. Al twee jaar levert Phatfour hun kenmerkende e-bike met de dikke banden en het stoere frame aan Daan, als onderdeel van het fietsplan. Daan eigenaar Jeroen van Kooij was twee jaar geleden meteen enthousiast over de fietsen van Phatfour: “het zijn vette fietsen en we konden een mooie samenwerking aangaan. Phatfour was destijds nog een start-up en het is altijd leuk om collega-ondernemers in het zadel te helpen. Maar het versterkt ons ook als merk. E-bikes zijn de trend op fietsgebied en wij lopen graag voorop in de markt. We zijn al vier jaar op rij verkozen tot beste werkgever en zaken zoals ons fietsplan zijn daar mede debet aan. Daarbij bieden onze custom made oranje Phatfour fietsen zichtbaarheid op straat. Het onderscheidt ons echt in de markt.”

Duurzaam en ook nog leuk

Pieter van Beusekom, medeoprichter van Phatfour vindt e-bikes als onderdeel van het fietsplan een mooie ontwikkeling. En dat gaat verder dan alleen commercieel succes. “De e-bike weet de auto van de zaak steeds meer te verdringen en dat is goed nieuws voor de mens en het milieu. Onderdeel van onze bedrijfsfilosofie is het om hieraan bij te dragen en dat op een leuke manier: elke dag met een glimlach op je Phatfour stappen. Met een fietsplan zoals Daan dat aanbiedt, leveren we gezamenlijk een bijdrage aan de milieutransitie.” En dan is het ook nog eens een hele leuke samenwerking, tussen twee merken die goed bij elkaar passen. Pieter: “Daan heeft ons in onze start-up fase een mooie boost gegeven en wij helpen Daan op onze beurt om hun werknemers iets leuks te bieden.”

Dikke fietsen

Het merk Phatfour maakt de ultieme elektrische stadsfiets. Zonder helm of zweetrug baan je je in stijl een weg door de stad. Phatfour fietsen worden in Nederland met de hand in elkaar gezet door vakmannen, die hoogwaardig staal lassen tot een fietsframe dat gezien mag worden. Met de achterwielmotor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of 630Wh accu kun je kilometers ver rondscheuren. Je kunt je Phatfour customizen met allerlei accessoires, van slotbak tot surfrek en van mand tot kinderzitje.

Wil jij ook E-bikes leasen voor je medewerkers? Neem contact op sales@phatfour.com