BLOG

Phatfour blog: nieuws, tips en fatbike avonturieren


Phatfour op bezoek bij​ business mobility week

Onze medeoprichter en eigenaar Pieter was van de week te gast bij de live-uitzending van New Business Radio om de nieuwe FLX fatbike te presenteren en in gesprek te gaan over e-mobility.

Phatfour op bezoek bij BNR radio

Medeoprichter en eigenaar Mels van Hoolwerff was op bezoek bij BNR Radio en presenteerde daar het nieuwe fatbike model, de FLX. 

Review FLX door 
Bright NL

Een mooie review door Bright NL over de nieuwe FLX van Phatfour. Een score van een 8- waardoor we bovenaan i​n de lijst staan in de categorie Fatbikes.

Tot € 800 korting op een Phatfour 

Verschillende gemeenten hebben een
sloopregeling / sloopsubsidie voor oude brommers/snorfietsen, waarbij je een subsidie ontvangt voor een Phatfour tot €800.

Hoe voorkom je accu- en fietsendiefstal

Sinds 2020 is het aantal elektrische fietsdiefstallen gestegen met ruim 70%. Wij adviseren dan ook altijd een aantal maatregelen om de kans op fietsendiefstal te verminderen.

Ruil je oude brommer in en ontvang €600 korting op een Phatfour
In Tilburg ontvang je binnenkort 600 euro als je je oude brommer inlevert voor een Phatfour. 

Phatfour in Zwolle

Wist je dat de helmplicht per januari voor snorfietsen landelijk wordt doorgevoerd? En dat er in steeds meer straten in de binnenstad van Zwolle een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur wordt gehanteerd?

Nieuwe verkeers-maatregelingen in Rotterdam

De gemeente wil de maximumsnelheid in de binnenstad terugbrengen naar dertig kilometer per uur. Volgend jaar zijn de eerste achttien straten aan de beurt. 

Mels van Hoolwerff te gast bij BNR radio

E-fatbike producent Phatfour heeft een kapitaalinjectie van 1 miljoen gekregen. Is het verstandig in te zetten op expansie nu de discussie over regulering van elektronische fietsen keer op keer oplaait? Te gast is Mels van Hoolwerff, oprichter en CEO van Phatfour.

€1M voor Phatfour om Europa te verleiden

Sinds de lancering in 2019 wist de Nederlandse startup PHATFOUR haar fietsverkoop jaarlijks te verdrievoudigen. Een oer-Hollandse jongensdroom met robuuste, handgemaakte ‘fatbikes’ die steeds populairder worden in steden. 

Phatfour op bezoek bij New Business Radio

Medeoprichter en eigenaar Pieter van Beusekom is glashelder over de ambities van de onderneming. Samen met vrienden Mels van Hoolwerff en Daan Valk ontwierp hij een duurzaam alternatief voor de vervuilende scooters en brommers, iets wat er anders dan anders uitziet. 

Review Phatfour by Power Unlimited

Martin Verschoor van Power Unlimited heeft de Phatfour 1000W getest. Power Unlimited is de grootste online gaming platform van Nederland. Alles over games, tech en gadgets.  ​​

Pagina 1      Pagina 2      Pagina 3