Phatfour in Zwolle

Wist je dat de helmplicht per januari 2023 voor snorfietsen landelijk wordt doorgevoerd? En dat er in steeds meer straten in de binnenstad van Zwolle een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur wordt gehanteerd? 

Op een e-bike hoef je geen helm te dragen. Dus op jouw Phatfour kan jij ook in 2023 lekker de wind door je haren voelen waaien. Zo voorkom jij ook een boete voor het niet dragen van een helm van 95 euro. 

Over Phatfour
Het begon in een Amsterdamse garage. Drie vrienden met een passie voor voertuigen en het design ervan bedenken een ontwerp voor een supervette elektrische fiets. Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een lang zadel en dikke banden. Je kunt een Phatfour helemaal aan je smaak en behoeften aanpassen met allerlei accessoires waarmee je deze fat e-bike, van slotbak tot surfrek. Phatfour heeft een aantal enthousiaste ambassadeurs: Carice van Houten, Kalvijn, Dee, Geraldine Kemper, voetbalster Rocky, influencer Dutch Performante en Joshua Nolet (Chef’s Special) cruisen er al mee rond.

DC Bikes
Benieuwd geworden? DC Bikes is de officiële dealer van Phatfour fatbikes in de regio. Boek hier een gratis proefrit. DC bikes vind je op de Paxtonstraat 3G in Zwolle.