BLOG

Phatfour blog: nieuws, tips en fatbike avonturieren


Waar kun je jouw fatbike verzekeren?

Voor eigenaren van een fatbike die op zoek zijn naar een verzekeringsoplossing zijn er gelukkig nog alternatieve opties beschikbaar.

Hoe verklein je de kans op fatbike diefstal?

De ANWB heeft recent aangekondigd dat ze niet langer verzekeringen zullen aanbieden voor fatbikes. De beslissing om geen verzekeringen meer aan te bieden voor fatbikes is genomen vanwege de hoge diefstalrisico's in sommige gebieden.

Back to school met een fatbike

De Phatfour fatbike biedt niet alleen ruimte voor jezelf, maar ook voor een vriend(in). Met de mogelijkheid om met z'n tweeën op de fatbike te zitten, is het delen van het avontuur met een klasgenoot een mogelijkheid die je niet wilt missen.

Is een fatbike veilig?

De dikke banden van een fatbike bieden meer grip op de weg, waardoor ze veiliger zijn om mee te rijden in verschillende weersomstandigheden.

Phatfour fatbikes veroveren de politiepatrouille 

De politie in regio Groningen heeft besloten om hun gebruikelijke voertuigen in te ruilen voor een meer ecologisch alternatief en om verbinding met de jeugd te maken: de Phatfour fatbikes.

Kinderzitjes op een fatbike 

Met de FLB+ en FLX modellen van Phatfour kunnen ouders hun kleintjes op een comfortabele en veilige manier meenemen voor een rit vol avontuur.

Onderhoud van een fatbike is essentieel

Het onderhoud van een fatbike is belangrijk om ervoor te zorgen dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je fiets. 

Fatbikes met gashendels: de discussie over opvoeren

Het televisieprogramma Zomerkassa wierp een vraagstuk op bij verschillende fietsenwinkels: is het mogelijk om een gashendel op een fatbike te plaatsen? 

Waterstof: de toekomst van de fatbike?

H-BIKE3 is de eerste waterstof aangedreven fatbike die daadwerkelijk rondrijdt.

Met een Phatfour mag je op de openbare weg rijden

ILT gaat strenger handhaven op fatbikes, die niet legaal zijn op de openbare weg. 

Phatfour at Eurobike 2023

Phatfour is coming to Germany and in specific to the Eurobike 2023 in Frankfurt. 

FLX 'best getest' in categorie fatbikes

Phatfour als 'best getest' door Fietstest.nl in samenwerking met het Algemeen Dagblad.

Phatfour op bezoek bij​ business mobility week

Onze medeoprichter en eigenaar Pieter was van de week te gast bij de live-uitzending van New Business Radio om de nieuwe FLX fatbike te presenteren en in gesprek te gaan over e-mobility.

Phatfour op bezoek bij BNR radio

Medeoprichter en eigenaar Mels van Hoolwerff was op bezoek bij BNR Radio en presenteerde daar het nieuwe fatbike model, de FLX. 

Review FLX door 
Bright NL

Een mooie review door Bright NL over de nieuwe FLX van Phatfour. Een score van een 8- waardoor we bovenaan i​n de lijst staan in de categorie Fatbikes.

Tot € 800 korting op een Phatfour 

Verschillende gemeenten hebben een
sloopregeling / sloopsubsidie voor oude brommers/snorfietsen, waarbij je een subsidie ontvangt voor een Phatfour tot €800.

Hoe voorkom je accu- en fietsendiefstal

Sinds 2020 is het aantal elektrische fietsdiefstallen gestegen met ruim 70%. Wij adviseren dan ook altijd een aantal maatregelen om de kans op fietsendiefstal te verminderen.

Ruil je oude brommer in en ontvang €600 korting op een Phatfour
In Tilburg ontvang je binnenkort 600 euro als je je oude brommer inlevert voor een Phatfour. 

Phatfour in Zwolle

Wist je dat de helmplicht per januari voor snorfietsen landelijk wordt doorgevoerd? En dat er in steeds meer straten in de binnenstad van Zwolle een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur wordt gehanteerd?

Nieuwe verkeers-maatregelingen in Rotterdam

De gemeente wil de maximumsnelheid in de binnenstad terugbrengen naar dertig kilometer per uur. Volgend jaar zijn de eerste achttien straten aan de beurt. 

Mels van Hoolwerff te gast bij BNR radio

E-fatbike producent Phatfour heeft een kapitaalinjectie van 1 miljoen gekregen. Is het verstandig in te zetten op expansie nu de discussie over regulering van elektronische fietsen keer op keer oplaait? Te gast is Mels van Hoolwerff, oprichter en CEO van Phatfour.

€1M voor Phatfour om Europa te verleiden

Sinds de lancering in 2019 wist de Nederlandse startup PHATFOUR haar fietsverkoop jaarlijks te verdrievoudigen. Een oer-Hollandse jongensdroom met robuuste, handgemaakte ‘fatbikes’ die steeds populairder worden in steden. 

Phatfour op bezoek bij New Business Radio

Medeoprichter en eigenaar Pieter van Beusekom is glashelder over de ambities van de onderneming. Samen met vrienden Mels van Hoolwerff en Daan Valk ontwierp hij een duurzaam alternatief voor de vervuilende scooters en brommers, iets wat er anders dan anders uitziet. 

Review Phatfour by Power Unlimited

Martin Verschoor van Power Unlimited heeft de Phatfour 1000W getest. Power Unlimited is de grootste online gaming platform van Nederland. Alles over games, tech en gadgets.  ​​

Pagina 1      Pagina 2      Pagina 3