Kinderzitje op een FLX en FLX+

Ontdek het gemak van het vervoeren van kinderen op een fatbike met de FLX en FLX+ van Phatfour! Met de toevoeging van een achterdrager kan er nu een kinderzitje (Qibbel 1+), mandjes en kratjes tot wel 25 kg worden bevestigd. Hiermee is het mogelijk om met twee jonge passagiers te fietsen: één achterop in een kinderzitje en één voorop met voetsteuntjes. 


Voor oudere kinderen biedt de FLX een comfortabele zitplaats, zowel voor- als achterop het zadel. Zo kunnen ze volop genieten van de rit, gevuld met ontdekkingen en avontuur. Met zijn stevige constructie zorgt de FLX ervoor dat ouders met een gerust hart kunnen genieten van de rit, wetende dat hun kinderen veilig en comfortabel meerijden.


Of je nu gebruik maakt van het voor- en/of achterzitje op de FLX(+) voor kinderen, Phatfour maakt het eenvoudig om samen de stad op twee wielen te verkennen.

Achterdrager FLX en FLX+

De achterdrager is ideaal voor kinderzitjes, met een maximale belasting van 25 kg. 

Kinderzitje Qibbel (1+)

Dit zitje is ideaal voor kinderen van 1 tot 7 jaar oud. Het biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid dankzij de verstelbare veiligheidsgordel en de stevige montage op de fatbike.