Kinderzitje op een fatbike

Fietsen is een geweldige manier om quality time door te brengen met het gezin terwijl je tegelijkertijd actief bezig bent en van de buitenlucht geniet. Maar wat als je een liefhebber bent van avontuurlijke fietstochten op een fatbike en je wilt je kleintjes meenemen? Gelukkig heeft Phatfour gedacht aan ouders die graag willen blijven fietsen terwijl ze hun kinderen veilig meenemen. Met de FLB+ en FLX modellen van Phatfour kunnen ouders hun kleintjes met een kinderzitje op een comfortabele en veilige manier meenemen voor een rit vol avontuur.

Phatfour kinderzitje

Het is fantastisch om te rijden met één van onze fatbike modellen, maar nog veel leuker om ook jouw kids mee te nemen natuurlijk. Om dit ergonomisch verantwoord te doen voor kleine kinderen bespreken we hieronder een aantal modellen die mogelijk zijn op onze fatbikes.

FLB+
De FLB+ fatbike van Phatfour is ontworpen met het oog op functionaliteit en veiligheid voor het hele gezin. Een van de meest opvallende kenmerken van de FLB+ is de mogelijkheid om zowel voor als achter een kinderzitje te plaatsen. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor ouders die hun kinderen willen meenemen op fietstochten.

Aan de voor- of achterzijde van de FLB+ kun je een Qibbel kinderzitje (6+) bevestigen. Dit zitje is ideaal voor jongere kinderen die de wereld om hen heen willen verkennen terwijl ze veilig en comfortabel worden vastgehouden. Dankzij de stevige bevestiging en het ergonomische ontwerp kunnen ouders genieten van een stabiele rit zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van hun kind. Het stoeltje zit stevig op je phatfour gemonteerd, zodat je kind heerlijk zit.

Aan de achterkant van de FLB+ kunnen ouders het Qibbel achterzitje (1+) bevestigen, waardoor oudere kinderen comfortabel kunnen meerijden. Dit zitje is ideaal voor kinderen van 1 tot 7 jaar oud. Het biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid dankzij de verstelbare veiligheidsgordel en de stevige montage op de fiets.

FLX
De FLX en FLX+ zijn uitgebreid met een achterdrager. Hierop kan er een kinderzitje (Qibbel 1+), mandjes en kratjes, met een maximale belasting van 25 kg worden bevestigd. Hierdoor is het mogelijk om twee jongere kinderen mee te nemen op de FLX(+), kinderzitje achterop en een kindje voorop met voetsteuntjes voor. 

Oudere kinderen kunnen comfortabel plaatsnemen voor- of achterop het zadel van de FLX, terwijl ze genieten van een rit vol avontuur en ontdekking. Dankzij de robuuste constructie en het indrukwekkende ontwerp van de FLX kunnen ouders gerust zijn dat hun kinderen veilig en comfortabel meerijden.

Met de FLB+ en FLX modellen van Phatfour wordt het meenemen van kinderen op een avontuurlijke fietstocht een fluitje van een cent. Ouders kunnen met vertrouwen en gemoedsrust op pad gaan, wetende dat hun kleintjes veilig en comfortabel zijn bevestigd aan deze hoogwaardige fatbikes. Of je nu kiest voor het voor- en achterzitje op de FLB+ of de FLX gebruikt voor wat oudere kinderen, Phatfour maakt het mogelijk om onvergetelijke momenten te delen terwijl je samen de wereld op twee wielen verkent. Dus waar wacht je nog op? Zadel je Phatfour fatbike op en maak je klaar voor avontuurlijke fietstochten met het hele gezin!

FLB+ Qibbel (1+)

Dit zitje is ideaal voor kinderen van 1 tot 7 jaar oud. Het biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid dankzij de verstelbare veiligheidsgordel en de stevige montage op de fatbike.

FLB+ Qibbel (6+)

Dit zitje is ideaal voor jongere kinderen vanaf 6 jaar. Dankzij de stevige bevestiging kunnen ouders genieten van een stabiele rit op een fatbike zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van hun kind.

FLX en FLX+ met kinderzitje

Dankzij de achterdrager voor de FLX en FLX+ is het mogelijk om twee jongere kinderen te vervoeren op een fatbike. Dit is mogelijk in combinatie met een Qibbel (1+) kinderzitje.