Ruil je oude brommer in en ontvang 600 euro korting op een Phatfour

In Tilburg ontvang je binnenkort 600 euro als je je oude brommer inlevert voor een e-bike. 

Op 1 december gaat de regeling ‘Brommer eruit, fiets erin’ van start in Tilburg. Lever jij een oude brom- of snorfiets (met een verbrandingsmotor, ingeschreven in het kentekenregister voor 1 januari 2013) in? Dan krijg je 300 euro subsidie van de gemeente. Schaf je ook nog eens een Phatfour aan? Dan komt daar nog eens 300 euro bovenop!

De regeling  moet onder andere geluidshinder verminderen, de luchtkwaliteit verbeteren en Tilburgers stimuleren om meer te fietsen. Let op: het gaat om een eenjarige proef waar de gemeente 100.000 euro voor uittrekt. 

Wist je ook dat de helmplicht per januari voor snorfietsen landelijk wordt doorgevoerd? 

Op een e-bike hoef je geen helm te dragen. Dus op jouw Phatfour kan jij ook in 2023 lekker de wind door je haren voelen waaien. Zo voorkom jij ook een boete voor het niet dragen van een helm van 95 euro. 

Over Phatfour
Het begon in een Amsterdamse garage. Drie vrienden met een passie voor voertuigen en het design ervan bedenken een ontwerp voor een supervette elektrische fiets. Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een lang zadel en dikke banden. Je kunt een Phatfour helemaal aan je smaak en behoeften aanpassen met allerlei accessoires waarmee je deze fat e-bike, van slotbak tot surfrek. Phatfour heeft een aantal enthousiaste ambassadeurs: Carice van Houten, Kalvijn, Dee, Geraldine Kemper, voetbalster Rocky, influencer Dutch Performante en Joshua Nolet (Chef’s Special) cruisen er al mee rond.

Samenwerking Electric Urban Bikes
Benieuwd geworden? Electric Urban Bikes is de officiële dealer van Phatfour fatbikes. Boek hier een gratis proefrit. Electric Urban Bikes vind je op de Kerkstraat 37A in Oisterwijk.