Testrit met de Phatfour bij Broers Amersfoort

Heb jij zaterdag 25 mei al vrijgehouden in je agenda? Zo niet, dan is het hoog tijd om dat te doen! Tussen 12:00 en 16:00 uur organiseert Broers Amersfoort een speciale testrit met de Phatfour, een evenement dat je niet wilt missen. Of je nu alleen bent, met je partner of met de kids, deze middag belooft een geweldige ervaring te worden. Laten we eens kijken wat je kunt verwachten!

Waarom de Phatfour?
De Phatfour is een unieke elektrische fiets die bekendstaat om zijn robuuste ontwerp en comfortabele rijervaring. Deze e-bike combineert stijl met functionaliteit, waardoor hij perfect is voor zowel stadsritten als avontuurlijke tochten door het platteland. Met zijn krachtige motor en duurzame batterij is de Phatfour een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijk en efficiënt vervoermiddel.

Exclusieve aanbiedingen
Tijdens het evenement op 25 mei biedt Broers Amersfoort exclusieve aanbiedingen aan op de Phatfour. Of je nu al een tijdje overweegt om over te stappen op een elektrische fiets of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de Phatfour te bieden heeft, deze deals maken het nog aantrekkelijker om de stap te zetten.

Testritten
Tussen 12:00 en 16:00 uur heb je de mogelijkheid om een testrit te maken met de Phatfour. Ervaar zelf hoe het voelt om op deze stijlvolle en krachtige e-bike te rijden. Test de snelheid, het comfort en de wendbaarheid van de Phatfour op verschillende soorten terrein en ontdek waarom zoveel mensen enthousiast zijn over deze fiets.

Gezelligheid voor het hele gezin
Het evenement is niet alleen bedoeld voor individuen, maar ook voor gezinnen. Neem je partner en de kids mee en geniet samen van een leuke en informatieve middag. Er is voor iedereen wel iets te beleven, en wie weet gaan jullie allemaal naar huis met een nieuwe favoriete fiets!

Advies en informatie
Het team van Broers Amersfoort staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Of je nu meer wilt weten over de technische specificaties van de Phatfour, de verschillende modellen en kleuren, of de financieringsmogelijkheden, de experts helpen je graag verder. Dit is het perfecte moment om alles te weten te komen over deze innovatieve e-bike.

Datum: Zaterdag 25 mei
Tijd: 12:00 - 16:00 uur
Locatie: Broers Amersfoort, Zuidsingel 59 Amersfoort

Zien we jou daar?