€800 korting op een Phatfour

In verschillende gemeenten in Nederland ontvang je honderden euro's als je je oude brommer/snorfiets inlevert voor een Phatfour. Dit is de sloopsubsidie.

Welke gemeenten bieden een subsidie aan?
De regeling moet onder andere geluidshinder verminderen, de luchtkwaliteit verbeteren en bewoners van een gemeente stimuleren om meer te fietsen. 

De volgende gemeenten bieden dit momenteel aan:

Helmplicht
Per 1 januari 2023 geldt landelijk ook de helmplicht voor snorfietsen. En in steeds meer straten in de binnenstad wordt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur gehanteerd. 

Op een e-bike hoef je geen helm te dragen. Dus op jouw Phatfour kan jij ook in 2023 lekker de wind door je haren voelen waaien. Zo voorkom je ook een boete voor het niet dragen van een helm van €95. 

Over Phatfour
Het begon in een Amsterdamse garage. Drie vrienden met een passie voor voertuigen en het design ervan bedenken een ontwerp voor een supervette elektrische fiets. Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een lang zadel en dikke banden. Je kunt een Phatfour helemaal aan je smaak en behoeften aanpassen met allerlei accessoires waarmee je deze fat e-bike, van slotbak tot surfrek. Phatfour heeft een aantal enthousiaste ambassadeurs: Carice van Houten, Kalvijn, Dee, Geraldine Kemper, Jamie Westland (Di-rect) en Joshua Nolet (Chef’s Special) cruisen er al mee rond.