Een e-bike leasen van Phatfour

Je kunt bij Phatfour nu ook kiezen voor lease! Op deze manier spreid je de investering en hoef je niet voor langere tijd een commitment aan te gaan.

Vanaf €56 per maand (excl. btw) rijd je al op een gloednieuwe e-bike van Phatfour. Dit is inclusief verzekering, reparatie, pechhulp, service en onderhoud.

  Zakelijke mogelijkheden 
  Er zijn twee verschillende mogelijkheden om zakelijk op een e-bike van Phatfour te rijden, namelijk operational lease, zakelijk financial lease en  zakelijk aanschaf. Hieronder lees je meer over de drie mogelijkheden.

    Operational lease

    • Vanaf €83,- p.m. excl. btw.
    • 36 maanden contract
    • Full operational lease, incl. onderhoud, service, verzekerd tegen schade en diefstal
    • Na afloop contract over te nemen voor 15% van de aanschafwaarde

    Zakelijke financial lease

    • Vanaf €56,- p.m. excl. btw.
    • 24-48 maanden contract
    • Direct eigenaar van de bike
    • KIA regeling mogelijkheden
     Privé mogelijkheden
     Privé is mogelijk, namelijk; De private financial lease via SprayPay.
     De SprayPay optie kan je gebruiken als je 23 jaar of ouder bent en een baan of vast inkomen.

     Met de Spraypay optie kun je de fiets in 12, 18, 24 of 36 maanden betalen. Stel dat je tijdens deze maanden extra, gedeeltelijk of compleet wil aflossen dan kan je kosteloos (dus zonder boete) extra aflossen. Na de looptijd is de fiets geheel van jou.
     Kies je voor SprayPay dan stellen ze een paar vragen over je inkomen, betaal verplichtingen en vragen ze je een loonstrookje en een bank afschrift toe te sturen. Dan binnen 24 uur bepalen ze of je in aanmerking komt voor de SprayPay gespreid betalen optie. Hierbij is het belangrijk dat je je informatie op tijd op stuurt, ben je te laat dan moet er telefonisch contact opgenomen worden met SprayPay om het weer in orde te maken.
     Een rekenvoorbeeld, stel dat je een Phatfour wil hebben van een bedrag van €2593,- Dan kom je +/- uit op een maandbedrag van:
     12 maanden €228,-
     18 maanden €155,-
     24 maanden €119,-
     36 maanden €83,-
     Voor het bestellen. Stel de Phatfour samen en reken dan af. Bij de betaalopties klik je op “PAY.NL" en dan kies je voor de optie SprayPay.
     Dan beantwoord je wat vragen over je inkomen en vragen ze je een loonstrookje en een bank afschrift toe te sturen. Dan binnen 24 uur bepalen ze of je in aanmerking komt voor de SprayPay optie.

     Zakelijk leasen mogelijk gemaakt door Lease-a-bike.

     Het nieuwe fietsplan is begin 2020 van start gegaan. Dat is geweldig nieuws, want dit houdt in dat je werkgever heel simpel een Phatfour van de zaak beschikbaar stellen. Je betaalt dan slechts een enkele euro's per maand voor het gebruik van je lease e-bike. Elk bedrijf komt voor deze fietsregeling i​n aanmerking. hierbij kun je denken aan grote BV’s, NV’s, maar ook verenigingen, stichtingen en natuurlijke personen zoals ZZP’ers of een VOF. De regeling is van toepassing voor werknemers in vaste dienst evenals voor werknemers met een contract voor bepaalde tijd.

     Wil je nog meer informatie over leasen? Neem voor contact op met ons of neem een kijkje op lease-a-bike.nl