Een e-bike leasen van Phatfour
Je kunt bij veel van onze resellers nu ook kiezen voor lease! Op deze manier spreid je de investering en hoef je niet voor langere tijd een commitment aan te gaan. 

Vanaf €56 per maand (excl. btw) rijd je al op een gloednieuwe e-bike van Phatfour. Dit is inclusief verzekering, reparatie, pechhulp, service en onderhoud.

Zakelijke mogelijkheden
Er zijn twee verschillende mogelijkheden om zakelijk op een e-bike van Phatfour te rijden, namelijk operational lease, zakelijk financial lease en zakelijk aanschaf.

Operational lease

  • Vanaf €83,- p.m. excl. btw.
  • 36 maanden contract
  • Full operational lease, incl. onderhoud, service, verzekerd tegen schade en diefstal
  • Na afloop contract over te nemen voor 15% van de aanschafwaarde

Zakelijke financial lease

  • Vanaf €56,- p.m. excl. btw.
  • 24-48 maanden contract
  • Direct eigenaar van de bike
  • KIA-regeling mogelijkheden

Privé mogelijkheden
Privé is mogelijk, namelijk; De private financial lease via SprayPay.

De SprayPay optie kan je gebruiken als je 23 jaar of ouder bent en een baan of vast inkomen.

Met de Spraypay optie kun je de fiets in 12, 18, 24 of 36 maanden betalen. Stel dat je tijdens deze maanden extra, gedeeltelijk of compleet wil aflossen dan kan je kosteloos (dus zonder boete) extra aflossen. Na de looptijd is de fiets geheel van jou.

Fietsplan
Het nieuwe fietsplan is begin 2020 van start gegaan. Dat is geweldig nieuws, want dit houdt in dat je werkgever heel simpel een Phatfour van de zaak beschikbaar stellen. Je betaalt dan slechts een enkele euro's per maand voor het gebruik van je lease e-bike. Elk bedrijf komt voor deze fietsregeling in aanmerking. Hierbij kun je denken aan grote BV’s, NV’s, maar ook verenigingen, stichtingen en natuurlijke personen zoals ZZP’ers of een VOF. De regeling is van toepassing voor werknemers in vaste dienst evenals voor werknemers met een contract voor bepaalde tijd.

Wil je nog meer informatie over het leasen van een Phatfour? Neem contact op met een reseller bij jouw in de buurt.

Let op! Het leasen van een Phatfour is alleen mogelijk via onze resellers.