Phatfour is in september 2018 opgericht. Alle oprichters hebben een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. De e-bikes van Phatfour zijn gebaseerd op de Simplex uit 1906. Gekarakteriseerd door het rauwe design en gebouwd uit hoogwaardig Nederlands staal, is de Phatfour uniek in zijn klasse.

In 2019 hebben we met verschillende productiebedrijven een partnership afgesloten en hebben we in Nederland een gehele productielijn opgezet om deze onconventionele e-bike te maken. Inmiddels zijn er honderden bikes verkocht en ondanks alle recente omstandigheden in 2020 stevenen we nu al af op een ruime verdubbeling!

De e-bike van Phatfour

Gebouwd uit hoogwaardig Nederlands staal van Tatasteel, bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen.

Met de Bafang 250 Watt achterwiel motor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of optionele 630Wh accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad. Er zijn ook een paar mooie opties voor je ontwikkeld, die het leven net een beetje aangenamer voor je maken.

Zelf je e-bike samenstellen? Klik dan hier om naar onze webshop te gaan.