Bright x Phatfour

Een zijspan aan je E-bike, mag dat?

Bright heeft de de nieuwste elektrische fiets van Phatfour met zijspan getest. Voor wie is dat handig? En mag je met zo'n e-bike met zijspan de weg op?
november 12, 2021
FHM X Phatfour

E-bike van Phatfour is een van de coolste fietsen van dit moment

De e-bike markt is keihard gaande. Een van de tofste spelers van dit moment is Phatfour. Wij gingen op pad met de Phatfour FLB+. Naar je werk cruisen was nog nooit zo comfortabel als op deze fiets.
augustus 13, 2021
Tags: blog review
Phatfour fietstocht

Ga op 2-daagse wijntour door Noord-Holland met een Phatfour!

Cathelijn Paling met de Phatfour op wijntoer! "De fietsafstand van Amsterdam naar Alkmaar – en zelfs nog een stukje verder – is op je gewone stalen ros best een eindje (45 km). Wij stapten daarom op de trappers van de elektrische Phatfour; een stoere e-bike met een rauw, retro-design."
augustus 20, 2020
Tags: review
100 jaar tweewieler

Tweewieler

De Phatfour is een elektrische fatbike in retro-stijl. Het model met dikke banden is gebaseerd op de Nederlandse Simplex uit 1906 en heeft de ‘look’ van een oude motorfiets. BN'ers als Geraldine Kemper en Henk Grol zijn enthousiast over het model. Lees het artikel hier

juni 30, 2020
Tags: review
DailyBase op stap met Phatfour

DailyBase op stap met Phatfour

"Je hebt ongetwijfeld al eens van die coole moderne ebikes voorbij zien scheuren in real life of op Instagram, maar hoe rijdt zo’n bike nou eigenlijk? Wij hebben de Phatfour mogen testen op het mooiste circuit van Nederland; hartje Amsterdam! Hoe bevalt zo’n Phatfour nou? Dat vertellen we je graag in geuren en kleuren! Spoiler; het is supercool!" Lees de review hier

juni 30, 2020
Tags: blog review
Bright review: "Deze stoere e-bike rijdt lekker en is 'made in Holland'

Bright review: "Deze stoere e-bike rijdt lekker en is 'made in Holland'

De Phatfour is een elektrische fatbike in retro-stijl, oftewel een e-bike met dikke banden die op een oude brommer lijkt. Opvallend: de Phatfour wordt in Nederland gemaakt. Deze Hollandse-bike is ook echt voor Hollandse mensen met Hollandse posturen gebouwd. We zijn namelijk wat langer dan de meeste Europeanen. De fiets staat wat hoger, het zadel staat 95cm van de grond, dus net wat meer dan de concurrenten, daarom zit je wat rechter op, schouders iets meer omhoog en je armen wat meer uit elkaar. Dat maakt hem een stuk comfortabeler.

Lees de review hier

april 06, 2020
Tags: review
Manify - Phatfour bikes, de vervanger van het blauwe kentekenplaat

Manify - Phatfour bikes, de vervanger van het blauwe kentekenplaat

Rijden zonder helm, vrij van verzekeringsplicht of rijbewijs en gewoon lekker op de fietspaden cruisen, zelfs in Amsterdam! En daarnaast is hij ook nog eens trambaan-bestendig, door z’n dikke banden. Ideaal! Lees het artikel hier

 

 

februari 11, 2020
Phatfour offroad

RTLZ: Stoere e-bike gemaakt in Nederland

De Phatfour is een elektrische fatbike in retro-stijl, oftewel een e-bike met dikke banden die op een oude brommer lijkt. Opvallend: de Phatfour wordt in Nederland gemaakt. Zie hier de Review.
november 08, 2019
Tags: review