VERZEND EN RETOURBELEID

Shipping Policy

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Een fiets is natuurlijk niet zomaar een aankoop. En een e-bike van Phatfour is niet zomaar een fiets. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel en veilig mogelijk bij jou voor de deur staat en geven we, overal ter wereld, 1 jaar garantie.

WAAR STUREN WE OPNZE PHATFOUR E-BIKES HEEN EN HOEVEEL KOST HET?

De verzendkosten zijn per land afhankelijk. Binnen Nederland leveren we een kosteloos. Buiten Nederland raden we aan om één van onze partners in te zetten. Het overzicht vind je 

Helaas zenden we op dit moment geen bestellingen direct naar het buitenland via onze website. Wil je toch met je Phatfour e-bike naar het buitenland? Neem contact met ons op. We bedenken graag een oplossing voor je!

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN PHATFOUR E-BIKE VOOR MIJN DEUR STAAT?

We werken met verschillende logistieke partners en afhankelijk van de bestemming duurt het gemiddeld tussen 2 en 4 weken voordat je bestelling aangekomen is. Wanneer wij jouw bestelling ontvangen gaan er meteen instructies naar ons magazijn vanuit waar we jouw PHATFOUR e-bike versturen. Zodra je bestelling de deur uit is, ontvang je van ons een mail met een tracking code waarmee je je bestelling kan volgen totdat hij bezorgd is.

HOE WORDT MIJN PHATFOUR E-BIKE BEZORGD?

Al onze e-bikes worden voor verzending eerst zorgvuldig geïnspecteerd en bijna volledig in elkaar gezet in onze fabriek. Nadat je PHATFOUR e-bike bezorgd is, hoef je alleen maar de pedalen en het stuur vast te zetten. Als er een voorrek of ander accessoire bij je fiets hoort, dan zal je die ook nog even moeten installeren. Mocht het niet lukken, dan kunnen we je altijd helpen. Bekijk de handleidingen hier

WAT ALS IK MIJN PHATFOUR E-BIKE WIL TERUGSTUREN?

Je krijgt van ons 14 dagen om je fiets gratis terug te sturen als je ontevreden bent. Daar doen we verder niet moeilijk over. Neem twee weken om je fiets goed uit te proberen en laat ons weten als je ergens ontevreden over bent via info@phatfour.com. Als je twijfelt is het sowieso handig om de doos goed te bewaren. Die kan je namelijk goed hergebruiken en dat scheelt weer een beetje voor het milieu. Met het gratis retourlabel kan je je fiets terugsturen en zelf een tijd kiezen om de koerier hem op te laten halen.​​

WAT KOST EEN RETOURZENDING?

Een e-bike: Retouren van een e-bike kan bij ons voor €100,- als je binnen 14 dagen beslist om je fiets niet te houden. Dit kan alleen als de Phatfour er nog in nieuwstaat uitziet. Mochten er toch gebruikssporen of beschadigingen zijn dan overleggen wij graag vooraf met je welke mindering wij op het retourbedrag in rekening brengen. Voor een retour stuur dan een email naar support@phatfour.com.

Opties: Zorg ervoor dat je de originele verpakking bewaard, dat is makkelijker voor het terugsturen en bovendien beter voor het milieu. Voor een retour stuur dan een email naar support@phatfour.com.