Hoe voorkom je accu- en fietsendiefstal?

Hoe voorkom je accu- en fietsendiefstal?

Sinds 2020 is het aantal elektrische fietsdiefstallen gestegen met ruim 70%. Wij adviseren dan ook altijd een aantal maatregelen om de kans op fietsendiefstal te verminderen.
January 31, 2023
Tot 800 euro korting op een Phatfour

Tot 800 euro korting op een Phatfour

Verschillende gemeenten hebben een sloopregeling / sloopsubsidie voor oude brommers/snorfietsen, waarbij je een subsidie ontvangt voor een Phatfour tot 800 euro.
January 12, 2023
Ruil je oude brommer in en ontvang 600 euro korting op een Phatfour

Ruil je oude brommer in en ontvang 600 euro korting op een Phatfour

In Tilburg ontvang je binnenkort 600 euro als je je oude brommer inlevert voor een Phatfour. 
October 31, 2022
Phatfour in Zwolle

Phatfour in Zwolle

Wist je dat de helmplicht per januari voor snorfietsen landelijk wordt doorgevoerd? En dat er in steeds meer straten in de binnenstad van Zwolle een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur wordt gehanteerd?
September 22, 2022
Nieuwe verkeersmaatregelen in Rotterdam

Nieuwe verkeersmaatregelen in Rotterdam

De gemeente wil de maximumsnelheid in de binnenstad terugbrengen naar dertig kilometer per uur. Volgend jaar zijn de eerste achttien straten aan de beurt. Daarnaast ben je vanaf 1 januari 2023 verplicht om op veel (deel)scooters een helm te dragen. Mark our words: de fatbike wordt – mede hierdoor – de nieuwe trend. En dan hebben we vooral die van Phatfour op het oog. 
August 09, 2022
Mels van Hoolwerff te gast bij BNR Radio

Mels van Hoolwerff te gast bij BNR Radio

E-fatbike producent Phatfour heeft een kapitaalinjectie van 1 miljoen gekregen. Is het verstandig in te zetten op expansie nu de discussie over regulering van elektronische fietsen keer op keer oplaait? Te gast is Mels van Hoolwerff, oprichter en CEO van Phatfour.
June 23, 2022
€ 1M voor PHATFOUR om Europa te verleiden

€ 1M voor PHATFOUR om Europa te verleiden

Ambitie: binnen 5 jaar 50.000 Phatfour e-bikes in EU steden

Aalsmeer, juni 2022 – Sinds de lancering in 2019 wist de Nederlandse startup PHATFOUR haar fietsverkoop jaarlijks te verdrievoudigen. Een oer-Hollandse jongensdroom met robuuste, handgemaakte ‘fatbikes’ die steeds populairder worden in steden. Samen met Bloomit Ventures gaat PHATFOUR de komende jaren opschalen in Europa.

June 14, 2022
Radio Interview Pieter van Beusekom

'Phatfour op bezoek bij New Business Radio'

Medeoprichter en eigenaar Pieter van Beusekom is glashelder over de ambities van de onderneming. Samen met vrienden Mels van Hoolwerff en Daan Valk ontwierp hij een duurzaam alternatief voor de vervuilende scooters en brommers, iets wat er anders dan anders uitziet. Met kunstleren zadel, 4 inch dikke banden en opvallend retro-frame is de e-bike van Nederlandse makelij Pretty Hot And Tempting (inderdaad, PHAT).
May 20, 2022
Review Phatfour by Power Unlimited

Review Phatfour by Power Unlimited

Martin Verschoor van Power Unlimited heeft de Phatfour 1000W getest. Power Unlimited is de grootste online gaming platform van Nederland. Alles over games, tech en gadgets.  
May 19, 2022
'Binnen vijf jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland'

'Binnen vijf jaar 50.000 e-bikes in Nederland en buitenland'

TV-presentatrices cruisen er mee, net als een internationale voetbaltrainer, youtubers en zanger van een hele bekende Nederlandse band: : een Phatfour, de stoerste e-bike van dit moment. Met kunstleren zadel, 4 inch dikke banden en opvallend retro-frame is de e-bike van Nederlandse makelij pretty hot and tempting (inderdaad, phat). Medeoprichter en eigenaar Mels van Hoolwerff is glashelder over de ambities: binnen vijf jaar rijden er 50.000 Phatfours rond in zowel Nederland als daarbuiten. 
April 26, 2022
Phatfour bij Happy Trending - BNN Vara

Phatfour bij Happy Trending - BNN Vara

Phatfour was dinsdag 19 april 2022 te zien bij het programma Happy Trending op BNN VARA. Emma Wortelboer en Defano Holwijn onderzoeken spraakmakende trends en nemen de proef op de som. Uiteindelijk wijst hun onderzoek uit: is de trend 'Fatbike' happy of toch crappie? Bekijk hier de aflevering
April 20, 2022
Oplossingen voor dure benzineprijzen

E-bikes zijn de beste investering die je nu kunt doen

Wie momenteel zijn benzinetank volgooit bij de pomp moet zijn volledige vermogen en zijn eerstgeborene afstaan bij de kassa. Wie daar geen last van hebben, zijn mensen met elektrische fietsen. Die rijden fluitend naar hun bestemming zonder daarvoor een extra hypotheek te hoeven afsluiten. Volgens branche organisatie RAI Vereniging en Marktplaats is de vraag naar e-bikes de laatste weken dan ook enorm toegenomen. Ook bij Phatfour kunnen we de fietsen niet aanslepen.  

March 24, 2022